24.5.12

Consell de la Igualtat del PSC





Cal assumir el compromís i responsabilitat, per totes les dones que ens han precedit en aquesta lluita i les que vindran, per fomentar la participació i l'assumpció de responsabilitats de les dones en els càrrecs orgànics del partit. Cal continuar treballant conjuntament amb el teixit associatiu de dones per la igualtat d'oportunitats i que estan realizant una gran tasca social i de transformació ideològica (intervenció al consell de la igualtat 19 maig).

Podeu llegir l'escrit de la nostra secretària d'igualtat, la Linda Lara a la nostra web: http://santquirzev.socialistes.cat/

12.5.12

PRESENTACIÓ PLA DE TREBALL 2012-2015




Aquesta setmana passada l'assemblea del PSC de SAnt Quirze ha donat la seva aprovació al full de ruta que ens marcarà el camí en els propers 4 anys. Uns anys on recuperar la confiança de la ciutadania és el principal repte a plantejar. Hem de ser-hi al carrer, amb la gent, al debat del dia a dia, a primera línia, perquè nosaltres formem part d'aquest gran col·lectiu d'inconformistes que no volen deixar que el poder econòmic substitueixi a la veritable democràcia. Tampoc volem salvadors de la pàtria, volem gent treballadora, amb iniciativa, amb il·lusió i ganes de transformar i millorar, i per això la política local és la millor eina per estar al costat de les persones, de les seves necessitats i inquietuds.
L'objectiu prioritari del PSC de Sant Quirze és evolucionar amb la societat de la qual en formem part, ser representatius de la mateixa, tornar a abanderar les polítiques progressistes, la defensa dels drets i llibertats individuals i col·lectives, obrir-nos a la societat i crèixer amb ella. Perquè com diu el nostre company socialista francès i nou president François Hollande, el nostre somni és que cada generació tingui millors condicions de vida que l'anterior.
Aquest projecte compartit i de futur és basa en 5 compromisos:
- la proximitat amb la gent, estar presents als barris, copsar les inquietuds i necessitats de la gent
- comunicar i informar de les nostres propostes i actuacions 
obrir el partit a la ciutadania, tot establint canals de comunicació amb les entitats del poble, amb els partits polítics, amb tots els veïns i veïnes que vulguin acostar-se a nosaltres per expresar-nos les seves idees i necessitats
- fomentar el debat polític amb més participació ciutanada a través de sectorials i grups de treball
-  i dinamitzar l'agrupació, buscar espais i moments per relacionar-nos i comunicar-nos
Com vaig dir a l'assemblea d'elecció de nova executiva, estem obrint un nou temps, en el partit i en la societat, i jo mateixa, com a primera secretària i tota l'executiva, ens posem a la vostra disposició per treballar tots plegats per fer un Sant Quirze millor, per un futur millor.