30.3.15

SILVIA PERALTA NOMENADA CONSELLERA COMARCAL





Al Ple del Consell Comarcal del passat dijous 12 març, la regidora de serveis interns, igualtat i cooperació de l’Ajuntament de Sant Quirze, Sílvia Peralta, va ser nomenada nova consellera comarcal del Consell Comarcal del Vallès Occidental i passa a forma part del grup socialista amb 13 consellers i conselleres a la comarca.

 

Sílvia Peralta és regidora de Sant Quirze i portaveu del grup municipal del PSC, primera secretària de l’agrupació local i candidata a l’alcaldia a les properes eleccions municipals. En aquests dos mandats locals ha demostrat la seva capacitat de gestió així com la seva proximitat a la ciutadania en els tres àmbits de la seva competència (recursos humans, igualtat, cooperació i solidaritat)

 

La nova consellera comarcal, Sílvia Peralta té 45 anys, és advocada des de fa 22 anys, Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i especialitzada en dret financer i fiscal, laboral i mercantil. Ha treballat tant a l’empresa privada com a l’administració pública on porta més de 15 anys d’experiència com a responsable de creació i consolidació d’empreses a l’administració local.

 

Sílvia Peralta ha iniciat la seva tasca al Consell Comarcal amb l’aprovació el passat dijous de dos temes importants, les bases per a la concessió dels ajuts de les beques-menjador i una moció contra la pretesa Llei de seguretat del PP, l’anomenada “llei mordassa”

 

Des de l’agrupació socialista de Sant Quirze volem manifestar la nostra satisfacció i reconeixement pel compromís i treball que desenvolupa la nostra primera secretària i candidata a l’alcaldia de Sant Quirze. Una persona propera, amb valors, i que escolta tothom, una persona al servei de les persones, al servei del seu poble i ara també, de la nostra comarca.