30.3.15

CANDIDATURA PSC SANT QUIRZE PER LES PROPERES ELECCIONS MUNICIPALS 24 MAIG



L’assemblea que l’agrupació del PSC Sant Quirze ha celebrat avui dia 19 de març, amb l’assistència d’una cinquantena de persones, ha aprovat la llista que concorrerà a les properes eleccions municipals que tindran lloc el 24 de maig.
En la seva presentació de la llista, la primera secretària i candidata a l’alcaldia Silvia Peralta (que ja havia estat designada per una assemblea celebrada ara fa un any) ha exposat que es tracta d’una llista cohesionada i formada per persones amb valors: valors com la lleialtat, el compromís, el treball, la proximitat i la responsabilitat.
Ha remarcat que es tracta d’una candidatura molt representativa del nostre municipi i dels seus territoris, formada per persones políticament actives i a la vegada molt implicades en seu teixit associatiu, en el món veïnal, en la comunitat educativa, en l’àmbit esportiu, en el dels joves, en el sector comercial i empresarial. En definitiva, un equip de persones representatives del poble de Sant Quirze, que vol estar al costat de qui ho necessita.
Seguidament, ha presentat individualment a cadascun dels components de la candidatura, formada per disset candidats i candidates més tres suplents, que presenta una gran renovació en el seus cinc primers llocs, ja que només la ara candidata a l’alcaldia Silvia Peralta havia ocupat una d’aquestes posicions a les eleccions de 2011. És també una llista paritària des de la perspectiva de gènere, ja que la distribució d’homes i dones a la llista garanteix que, sigui quin sigui el nombre de regidors que obtinguin acta, la representació del PSC serà equilibrada pel que fa a la presència dels dos gèneres. Cal destacar que, com a mostra de suport a la candidatura, el dissetè lloc, que tanca la llista, l’ocupa qui va ser candidat a l’alcaldia el 2011i és actualment regidor, Antoni Rebolleda.
La candidatura està formada per:
  1. Silvia Peralta
  2. Carles Gilabert
  3. Manuel Cáceres
  4. Elvira Cervantes
  5. Juan Antonio Pérez
  6. Amparo Flamerich
  7. Linda Lara
  8. Paco Franco
  9. Mari Gil
  10. Paco Sánchez
  11. Sonia González
  12. Juan José Andion
  13. Juan Martínez
  14. Melina Arcila
  15. Josep Maria Polo (Independent)
  16. Paquita Ruiz
  17. Antoni Rebolleda
SUPLENTS
  1. Adolfo Jiménez
  2. Juan Pedro Alonso
  3. Josep Vicenç Santafé
Després d’algunes intervencions de suport a la llista, s’ha procedit a la seva votació, i ha estat aprovada amb el vot favorable de la totalitat dels assistents.
La candidatura serà presentada públicament el dia 25 d’abril en un acte amb la participació del nostre primer secretari Miquel Iceta, del que oportunament difondrem informació.

SILVIA PERALTA NOMENADA CONSELLERA COMARCAL





Al Ple del Consell Comarcal del passat dijous 12 març, la regidora de serveis interns, igualtat i cooperació de l’Ajuntament de Sant Quirze, Sílvia Peralta, va ser nomenada nova consellera comarcal del Consell Comarcal del Vallès Occidental i passa a forma part del grup socialista amb 13 consellers i conselleres a la comarca.

 

Sílvia Peralta és regidora de Sant Quirze i portaveu del grup municipal del PSC, primera secretària de l’agrupació local i candidata a l’alcaldia a les properes eleccions municipals. En aquests dos mandats locals ha demostrat la seva capacitat de gestió així com la seva proximitat a la ciutadania en els tres àmbits de la seva competència (recursos humans, igualtat, cooperació i solidaritat)

 

La nova consellera comarcal, Sílvia Peralta té 45 anys, és advocada des de fa 22 anys, Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i especialitzada en dret financer i fiscal, laboral i mercantil. Ha treballat tant a l’empresa privada com a l’administració pública on porta més de 15 anys d’experiència com a responsable de creació i consolidació d’empreses a l’administració local.

 

Sílvia Peralta ha iniciat la seva tasca al Consell Comarcal amb l’aprovació el passat dijous de dos temes importants, les bases per a la concessió dels ajuts de les beques-menjador i una moció contra la pretesa Llei de seguretat del PP, l’anomenada “llei mordassa”

 

Des de l’agrupació socialista de Sant Quirze volem manifestar la nostra satisfacció i reconeixement pel compromís i treball que desenvolupa la nostra primera secretària i candidata a l’alcaldia de Sant Quirze. Una persona propera, amb valors, i que escolta tothom, una persona al servei de les persones, al servei del seu poble i ara també, de la nostra comarca.